Presa

 
Purtator de cuvant : dr. Cristina Oroian
                                      tel: - 0269.214665

Acces mass-media in institutie
Tribuna 27 octombrie 2014 - "Primul "spital cantator" din Europa de Sud-Est, la Sibiu" 

Cântă şi prin muzică uită de boală. De patru ani, Wenzel – Gazdag Erzsebet şi Edith Toth vin la Spitalul de Psihiatrie din Sibiu şi fac meloterapie cu pacientele cu boală cronică internate la Secţia 6 adulţi. Se simt mai bine atunci când se strâng în cerc şi cântă, lucru pe care l–au văzut şi medicii. Acum, reprezentanţii spitalului vor să introducă meloterapia la celelalte secţii de adulţi, dar şi la copii, iar dacă se va reuşi acest lucru, Spitalul de Psihiatrie „Gheorghe Preda” din Sibiu va deveni primul "spital cântător" din Europa de Sud–Est.  
sursa : www.tribuna.roTribuna 5 septembrie 2014 - " Terapie cu ponei pentru copiii de la Spitalul de Psihiatrie"

Spitalul de Psihiatrie "Dr. Gheorghe Preda" din Sibiu apelează la o nouă metodă de terapie pentru copiii aflaţi în secţia de recuperare, secţia de neurologie pediatrică şi cea de psihiatrie pediatrică. Este vorba despre terapia cu animale, mai exact, cea cu ponei şi va fi folosită, în special, pentru minorii aflaţi în secţia de psihiatrie pedia­trică. "Terapia cu animale este reco­man­dată mai ales copiilor care suferă de autism", spune medicul primar psihiatru Angela Muntean, şef de secţie Psihiatrie Pediatrică.
sursa : www.tribuna.ro


Mesagerul de Sibiu 23-29 mai 2014 - "Eroul de la semimaraton" (pdf)

DESPRE PROIECT

Acest produs acopera necesitatile de evidenta, coordonare si control al activitatilor medicale, administrative si financiare care se desfasoara in spitale. Sistemul urmareste cresterea calitatii actului medical adresat pacientului, reducerea costurilor de administrare si optimizarea fluxului de activitate al institutiei. Sistemul este conceput sub forma modulara, ceea ce permite accesul in acest sistem atat integral, cat si fractionat.

LEGĂTURI UTILE