PROIECT GRUNDTVIG PARTENERIAT: TRAINING SPECIAL NEEDS PARENTS AND TEACHERS FOR REFRESHMENT

In intervalul 7-11 martie 2012 a avut loc in Lituania, la Panevezys, a doua intalnire a partenerilor din proiect, cu ocazia workshopului cu tema : “ Comunication and Good Practice”.

Au participat 30 de persone  din: Marea Britanie-doua echipe: Cordomus –Deal si CWSP din Coventry , doua echipe din Romania –Spitalul de Psihiatrie Sibiu si asociatia Printi pt Copii din Campia Turzii, Ungaria-Mas Fogyatekos Gyermekekert Alapitvany, Grecia – INSIDE si Turcia-Mamak Ilce Mili Egitim Mudurlugu.

Gazdele, Centrul de zi pt copii cu dizabilitati ( Vaiku Abilitacinio Ugdimo Centras)au prezentat experienta proprie in  actvitatile de educatie speciala , cu exemple de bune practici si terapii de comunicare.

Partenerii care au avut comunicari la acest workhop au fost:

  1. Centrul de zi  pentru copii cu dizabilități din Panevezys
  2. Spitalul de Psihiatrie Sibiu
  3. Asociația Părinți pentru Copii Câmpia
  4. Mamak Ilce Mili Egitim Mudurlugu
  5. INSIDE

Programul întâlnirii  a cuprins  și vizitarea unui centru de zi pentru adulți cu dizabilități, unde au fost prezentate activitățile și proiectele în desfășurare.

De asemenea, programul a inclus și o seară multiculturală  cu prilejul căreia partenerii au făcut cunoștință cu tradiții culinare ale țărilor  participante la proiect