Proiect European - Prima reuniune

 PROIECT EUROPEAN

-prima reuniune-

 

Training Special Needs Children's Parents and Teachers for Refreshment

 

In perioada 25-28 noiembrie 2011 a avut loc prima intalnire de proiect in cadrul proiectului Grundtvig-GRU-11-P-LP-39-SB-TR la Walmer Deal-Marea Britanie.

La aceasta intrunire au participat dr. Luca Silvia si ec. Nicoara Denisa.

Scopul intrunirii:

1.     Prezentarea organizatiilor din proiect

                  

     

 

2.     Organizarea programului de lucru in proiect-redistribuirea sarcinilor dupa plecarea a 2 parteneri din proiect

 
          

 

                                

3.     Planificarea activitatiilor din proiect-stabilirea datelor urmatoarelor reuniuni de proiect

                         

               

 

Acestea se vor desfasura sub forma de workshop-uri pe diferite teme astfel:

 

n     Directoratul Mamak de Educatie Nationala este coordonator si responsabil pentru pregatirea de utilitati de evaluare si analiza statistica. Are in componenta sa o echipa profesionala a carei activitate principala o presupune analiza statistica a datelor si a metodelor de evaluare.

n     Directoratul va publica un raport cu privire la “Efectele Benefice a Aplicatiilor Workshop-urilor asupra Atitudinii Parintilor si a Profesorilor”.

 

n     Panevezio specialiojo ugdymo centras vor dezvolta continutul workshop-ului in legatura cu comunicarea si schimbul de bune practici.

n     Workshop in 7-11 martie 2012 la Panevezys -Lituania

 

 

n     Spitalul “Dr. Ghe. Preda” este  responsabil pentru pregatirea activitatii Workshop-ului de Acceptare, Cooperare si Intelegere cu scopul sustinerii unui mediu de viata pasnic alaturi de un copil cu dizabilitati.

n     Workshopul se va desfasura in perioada 4-8 iulie 2012 la Sibiu

 

n     Mas Fogyatekos Gyermekekert Alapitvany  va fi gazda Workshop-ului de Strategii si Sfaturi pentru o Integrare Sociala Eficienta a copiilor cu dizabilitati si a famiilor acestora intre 26-30 septembrie 2012 la Szekesfehervar- Ungaria

 

n     Cordmus va fi gazda  un workshop de Intarire a respectului de sine a parintilor.

n     Workshopul va avea loc in 30 ian-3 februarie 2013 in Walmer-Marea Britanie

 

n     INCLUDE are experienta in educatia de cooperare  si consiliere pentru integrare  intr-o comunitate mare, deci va organiza workshop-ul  de implicare activa in societate a elevilor SEN.

n     Workshop-ul va avea loc in 14-18 noiembrie 2012 in Tessaloniki -Grecia

 

n     Organiazatia “Parinti pt Copii” va organiza workshop-ul pt  profesorii elevilor SEN –Cursuri de refreshment

n     Workshopul va avea loc in 3-7 aprilie 2013 la Campia Turzii -Romania

n     Directoratul National de Educatie Mamak, INCLUDE, Asociatia Parinti si Copii si Cordmus vor filma un scurt-metraj cu subiectul : O zi din viata unei persoane cu  nevoi speciale .

 

n     CSWP vor construi website-ul, vor pregati un CD care va contine o arhiva a evenimentlor din cadrul proiectului si vor edita scurt-metrajele in cadrul companiei proprii de productie.

 

n     Toti partenerii vor transforma informatiile din evaluare si din activitatile nationale , din workshop-uri , in brosuri si rapoarte si se va pregati o prezentare parinte-copil.

 

 

 

Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul Comisiei Europene.

Această publicaţie (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.

 

DESPRE PROIECT

Acest produs acopera necesitatile de evidenta, coordonare si control al activitatilor medicale, administrative si financiare care se desfasoara in spitale. Sistemul urmareste cresterea calitatii actului medical adresat pacientului, reducerea costurilor de administrare si optimizarea fluxului de activitate al institutiei. Sistemul este conceput sub forma modulara, ceea ce permite accesul in acest sistem atat integral, cat si fractionat.

LEGĂTURI UTILE