TRAINING   SPECIAL   NEED   CHILDREN’S   TEACHERS   AND   PARENTS   FOR   REFRESHMENT

In perioada 4-8 iulie 2012 a avut loc la Sibiu a 3-a intrunire de proiect , workshop-ul “ Accepting, Cooperating and Understanding -in order to support a peaceful living with a disabled child”.
 
Au participat 40 persoane- parteneri din proiect ( echipele din UK, Turcia, Lituania, Ungaria, Grecia si Romania - Campia Turzii ) , parinti si dr. Nantke Sabine, specialist neurolog si specialist in terapia de relatie parinte -copil , din Berlin.
           
            Prezentarile au fost sustinute de membrii echipei Spitalului de Psihiatrie Sibiu : Kinetoterapeuti : Adriana Pomarac, Mihaela Hadar, Luminita Bunescu, as. BFT :Daniel Crisca, Dana Bera, Gabriela Badila si Lutsch Adrian, prof CFM Mihai Otoiu si dr. Luca Silvia.

 
            Prezenatile power point in engleza si exemplele din practica de zi cu zi au fost apreciate de partenerii prezenti.
 
            Un foarte mare interes a suscitat prezentarea d-nei dr. Nantke deoarece a fost axata pe exemple de cazuri documentate si exemplificate video:

 Prezentarea sustinuta de invitata noastra din partea profesorilor din invatamantul de masa a fost deosebit de instructiva.

 

Dea asemenea au fost invitati parinti care au avut disponibilitatea sa impartaseasca cu noi experienta traita alaturi de copilul lor.
 


Programul workshopului a continut si vizitarea sectiei de Recuperare Copii din spitalul nostrum, gazda si organizatoarea intrunirii .           Copiii au facut oaspetilor o primire calduroasa si plina de farmec.
 


In ultima zi a intrunirii , partenerii nostri au vizitat si escaladat Fagarasii la Balea Lac.Toti participantii si-au manifestat intersul atat pentru expuneri cat si pentru acivitatea desfasurata in sectie , precum si pentru orasul Sibiu si locurile vizitate.
Consideram workshopul un plus pentru activitatea noastra si pentru relatiile interarteneriale in cadrul proiectului.

DESPRE PROIECT

Acest produs acopera necesitatile de evidenta, coordonare si control al activitatilor medicale, administrative si financiare care se desfasoara in spitale. Sistemul urmareste cresterea calitatii actului medical adresat pacientului, reducerea costurilor de administrare si optimizarea fluxului de activitate al institutiei. Sistemul este conceput sub forma modulara, ceea ce permite accesul in acest sistem atat integral, cat si fractionat.

LEGĂTURI UTILE