LOCALIZARE SPITAL:

Modalitati de acces

Autoturism

1. De pe centura Sibiului (A1 sau E81) la iesirea spre drumul national 14 Sibiu-Medias , se vireaza spre Sibiu, dupa trecerea unui viaduct peste cale ferata se vireaza spre stanga pe str. Rusciorului si dupa vreo 500 m prima strada pe stanga este str. Dr. D. Bagdazar .

2. Din centrul orasului mai exact de langa Hotelul Ramada se vireaza pe langa teatrul Radu Stanca pe B-dul Corneliu Coposu pana la primul sens giratoriu, dupa care se vireaza la stanga pe strada Constitutiei se continua drept inainte pe strada Abatorului, la trecerea peste raul Cibin se merge inainte pe str. Rusciorului pana la prima strada pe dreapta care este str. Dr. D. Bagdazar .


Transport in comun - autobuz

Firma care administreaza transportul in comun se numeste  Tursib si cea mai apropiata statie de autobuz este la aproximativ 300 metri
si se afla pe strada Rusciorului sub denumirea de Rusciorului2 .
Din Gara Sibiu se poate ajunge cu autobuzul 18. Si de la Aeroportul Sibiu se poate lua autobuzul 117.

 

DESPRE PROIECT

Acest produs acopera necesitatile de evidenta, coordonare si control al activitatilor medicale, administrative si financiare care se desfasoara in spitale. Sistemul urmareste cresterea calitatii actului medical adresat pacientului, reducerea costurilor de administrare si optimizarea fluxului de activitate al institutiei. Sistemul este conceput sub forma modulara, ceea ce permite accesul in acest sistem atat integral, cat si fractionat.

LEGĂTURI UTILE