Prezentarea proiectului

Solutia propusa a fost elaborata pe baza experientei extinse a Consortiului in asistenta medicala si asigurari de sanatate si in particular in domeniul spitalicesc si a fost proiectata pentru a asigura cea mai buna eficienta si fiabilitate pentru Spitalul de psihiatrie "Gheorghe Preda" Sibiu.


Sistemul Informatic Integrat Medical propus se bazeaza pe analiza atenta a cerintelor complexe de operare si administrare, sistemul fiind adaptat astfel incat sa corespunda si sa satisfaca cerintele si constrangerile  Spitalului de psihiatrie "Gheorghe Preda" Sibiu .


Spitalele trebuie sa decida si sa actioneze in conditiile existentei unui punct de cotitura tehnologica privind strategia informatica, avand in vedere schimbarile radicale in domeniul tehnologiei informatiei sia comunicatiilor. Consortiul are placerea de a oferi un produs de clasa mondiala pentru a raspunde acestei schimbari.


Solutia oferita este construita pe o tehnologie de nivel mondial cu garantia de a o pastra “evergreen”. Se asigura suport tehnic si mentenanta continue prin intermediul birourilor locale si a partenerilor internationali. De asemenea, se asigura update-uri regulate ale solutiei functie de contractul de mentenanta semnat intre parti. 

DESPRE PROIECT

Acest produs acopera necesitatile de evidenta, coordonare si control al activitatilor medicale, administrative si financiare care se desfasoara in spitale. Sistemul urmareste cresterea calitatii actului medical adresat pacientului, reducerea costurilor de administrare si optimizarea fluxului de activitate al institutiei. Sistemul este conceput sub forma modulara, ceea ce permite accesul in acest sistem atat integral, cat si fractionat.

LEGĂTURI UTILE